The Spree en Velvvet in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is de pop-rockband The Spree te gast. Stork On Air belt daarnaast met Velvvet. De groep brengt dit weekend haar tweede EP uit.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is The Spree te gast bij Stork On Air. Het viertal maakt een mix van pop- en rockmuziek en weet toegankelijke en melodieuze nummers te produceren. De groep is sinds eind vorig jaar in een nieuwe bezetting op het podium te vinden en de single 'Used to be' is het eerste verschenen resultaat. Met een videoclip in het verschiet en de deelname aan The Beachbattle is het tijd om langs te komen bij Den Haag FM.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met velvvet. De Haags/Amsterdamse band brengt dit weekend de tweede EP '2014' uit. De opvolger van 'Bright' is alleen verkrijgbaar op cassette en bestaat uit vier singles die de groep eerder dit jaar uitbracht. Velvvet is momenteel aan het touren door Nederland met de Popronde. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.