Three High Fives en Platform in Stork On Air Three High Fives en Platform in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Three High Fives en Platform in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is de groep Three High Fives te gast. De groep speelt op dit moment door heel Nederland met de Popronde en was al op verschillende festivals te zien. Stork belt daarnaast ook met de Geert Verhoeff en ditmaal niet over F.A.S.T Surfdorp..

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Three High Fives in de studio van Den Haag FM. De groep, met muzikanten die eerder onder andere in ReBelle en Sonic Litter speelden, staat nog geen jaar op het podium maar was onder andere al op Lucy's Wijsje en Where The Wild Things Are te zien. Na het verschijnen van de EP speelt het Haagse poprocktrio op dit moment door heel Nederland met De Popronde. Voordat ze weer afreizen naar een andere stad zijn ze eerst te gast bij Stork On Air!

Stork On Air belt vrijdagavond met Geert Verhoeff. Hij is niet alleen de man achter surfdorp F.A.S.T, maar ook verantwoordelijk voor PlatformTV. Na het succes van het tv-programma starten de makers nu met Platform Live in het Paard. Een avond waar sport, muziek en kunst op 3 oktober samen komen. De uitzending wordt gepresenteerd door Joris van der Poel en Thomas van der Want. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag