The Great Communicators & Fexet in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vanavond zijn The Great Communicators, de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van september, in de studio. Daarnaast belt Stork On Air met Fexet. De groep heeft een platencontract getekend bij Kung Fu Records.

Deze week in de uitzending
Vanavond komen The Great Communicators langs bij Den Haag FM. Het is de reïncarnatie van Klopje Popje, de band die er vandoor ging met de Amsterdamse prijs en bijna de Haagse Poppprijs voor 'Beste Live Act' won. De groep is aangevuld met zangeres Gaia Slotboom en staat nog steeds bekend om haar energie en aanstekelijke liedjes. The Great Communicators bracht deze week de nieuwe single 'We Run, We Stay' uit en ze zijn deze maand ook nog de 3voor12 Den Haag Selecteert Act van september. Met een hoop optredens in het verschiet zijn de Storkers blij dat The Great Communicators een plekje hebben kunnen vinden in hun drukke agenda.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met de bandleden van Fexet. Het viertal brengt 23 oktober het debuutalbum 'The Airport Guys' uit en heeft onlangs een platencontract getekend bij Kung Fu Records. Nadat de band al eerder door Noorwegen tourde lijkt het buitenland weer op de loer te liggen want het debuutalbum wordt wereldwijd uitgebracht. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.