Brian Sydney & The Washboard Kid en Soundlive in Stork On Air Brian Sydney & The Washboard Kid en Soundlive in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Brian Sydney & The Washboard Kid en Soundlive in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vrijdagavond is Brian Sydney & The Washboard Kid te gast. Daarnaast belt Stork On Air met Danny de Graaf over het nieuwe platform Soundlive.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Brian Sydney & The Washboard Kid te gast. Het duo is pas 1,5 jaar bij elkaar maar is al volledig op elkaar in gespeeld. Het tweetal maakt een mix van roots & blues muziek en laat zich onder andere inspireren door muziek die in de jaren twintig en dertig in New Orleans werd gespeeld. Brian Sydney & The Washboard Kid was eerder al onder andere te zien op HPC Winterfest, F.A.S.T. Surfdorp en in de Supermarkt en komt nu langs bij Den Haag FM.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Danny de Graaf. Samen met Nikkie Freeke, Bas Bergamin en Joris van Willigen is hij verantwoordelijk voor het nieuwe platform Soundlive. Het schijnt dé nieuwe plek op het web te zijn waar muzikanten, boekers en muziekliefhebbers samenkomen. Daar moeten de presentatrices Julie Hauber en Dewi Blaauwpot meer van weten!

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag