Azure en het Wildernis Festival in Stork On Air Azure en het Wildernis Festival in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Azure en het Wildernis Festival in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Vanavond is Azure te gast. De band bracht in juli haar tweede album 'Hiptronics' uit. Daarnaast belt Stork On Air met Marjo Buijs van het Wildernis Festival.

Deze week in de uitzending
Vanavond is Azure te gast. De groep is in 2006 ontstaan en maakt jazz met elektronische invloeden en funky elementen. Na het uitbrengen van het debuutalbum 'When She Smiles' en een muzikantenwissel is Azure nu terug met het album 'Hiptronics'. De groep werkte voor dit album onder andere samen met Rik Mol, Benjamin Rhodes en DNA. Azure is op dit moment bezig met het realiseren van een tour door ons land, maar komt 'Hiptronics' eerst bij Stork On Air promoten.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Marjo Buijs van het Wildernis Festival. De allereerste editie van het festival vindt zaterdag plaats op het terrein van Theehuis 'De tuin van de smid' in Leiden en er spelen een aantal Haagse acts waaronder Bells of Youth. De uitzending wordt gepresenteerd door Joris van der Poel en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep, single of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag