Fabian en Neighbour Neighbour in Stork On Air Fabian en Neighbour Neighbour in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Fabian en Neighbour Neighbour in Stork On Air

Vrijdagavond van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Fabian te gast. De singer-songwriter presenteert zaterdag zijn nieuwe EP in de Supermarkt. Ook belt Stork On Air met Bram Wesdorp van Neighbour Neighbour en Gideon Rozendaal van het Haags Pop Centrum over de crowdfunding actie voor het Haagse podium op Parkpop.

Deze week in de uitzending
Vrijdagavond is Fabian te gast. Geboren in Spanje maar opgegroeid in Nederland maakt deze singer-songwriter al een aantal jaren furore in ons land. Na tweede te zijn geworden bij de Grote Prijs van Zuid-Holland, werd hij geselecteerd voor de Popronde en was hij te zien in verschillende programma's als 'De Beste Singer-songwriter van Nederland' en 'De Wereld Draait Door'. Nu is Fabian terug met zijn nieuwe EP 'The Grand Ville Getaway'. De EP wordt zaterdag gepresenteerd in de Supermarkt en Fabian komt in de studio van Den Haag FM een voorproefje geven.

Stork On Air belt vrijdagavond ook met Bram Wesdorp. De zanger en gitarist van Neighbour Neighbour heeft groot nieuws te melden. Wat dat is? Luister dan vooral vrijdagavond. Ook Gideon Rozendaal van het Haags Pop Centrum wil je aandacht. Na het succes van vorig jaar is er namelijk ook dit jaar weer een Haags Podium op Parkpop. Met optredens van onder andere Hallo Venray, Kern Koppen en Friends Of The Family moet dit wel weer een bijzonder feestje worden, al is daar nog wel wat hulp bij nodig. Hoe kan je helpen? Presentatoren Joris van der Poel en Jaco van der Waal zoeken dit voor je uit.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag