Taymir met Dutch Impact naar Waves en MaMa Event Taymir met Dutch Impact naar Waves en MaMa Event

Haagse band op internationale showcasefestivals

, Redactie 3voor12 Den Haag

Taymir met Dutch Impact naar Waves en MaMa Event

Haagse band op internationale showcasefestivals

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De komende maanden staan er nog verschillende internationale showcasefestivals op het programma waar Nederlandse en Haagse artiesten te vinden zullen zijn. Onder de naam Dutch Impact worden op deze festivals showcases georganiseerd voor Nederlandse acts. De komende maanden is Dutch Impact onder andere te vinden op Reeperbahn in Hamburg, Waves in Bratislava en Wenen, CMJ in New York en MaMa Event in Parijs. De Haagse band Taymir zal op verschillende showcase festivals te zien zijn.

Over twee weken staat de eerstvolgende Dutch Impact op het programma. Op vrijdag 19 september is de Dutch Impact Party te vinden in de Gosh op het Reeperbahn Festival in Hamburg.  Daar zullen de Haagse bands Taymir en Monomyth optreden. Tussen 11.30 en 18.00 uur zijn er verder ook nog optredens van Wolf In Loveland, John Coffey, traumahelikopter, Navarone en Shaking Godspeed. Via Music City The Hague zijn ook de Haagse acts JARA, The Deaf, Playground Zer0, Tim Akkerman en Tears & Marble op het Duitse festival te vinden.
 
Ook op het Waves Festival in Bratislava (Slowakije) en Wenen (Oostenrijk) zijn de Nederlandse acts vertegenwoordigd. In Bratislava zijn dat op 3 oktober Taymir, Alamo Race Track, Julien Mier, Guerilla Speakerz en Knalpot. De Leids/Amsterdamse band CHEATERS (4 oktober), Kensington (3 oktober) en David Douglas (2 oktober) zijn te zien in Wenen. Twee weken later strijkt Dutch Impact neer in Parijs voor MaMa Event, van 15 tot en met 17 oktober, met Taymir, Cairo Liberation Front en When We Are Wild.
 
Sowieso gaat het voorspoedig met de internationale carrière van Taymir. Aanstaande vrijdag is de band te zien op de Berlin Music Week en op 15 september wordt het nummer ‘What would you say’ wereldwijd uitgebracht op de New Moons II compilatie van Killing Moon Records (UK). Ook heeft de band een deal getekend bij The Windish Agency, dat de boekingen in Noord-Amerika gaat verzorgen. Als kers op de taart werd vandaag ook nog eens bekend dat de band op de festivals CMJ (New York) en Culture Collide (Los Angeles) staat.
 
Mee naar het Reeperbahn Festival?
Voor de echte Haagse muziekliefhebber heeft Den Haag FM nu een mooie actie opgezet. De Haagse radiozender geeft namelijk twee plekken weg in de Haagse Poptrein naar het festival, inclusief hotelovernachtingen in Hamburg, maaltijden en zakgeld. Zo kun je de zeven Haagse acts op de voet volgen. Wil jij mee in de Haagse Poptrein naar het festival? Mail dan snel naar studio@denhaagfm.nl, ovv ‘Hamburg’, en leg uit waarom je mee wilt. Vergeet ook niet om je leeftijd en telefoonnummer te vermelden. Voor de thuisblijvers is het festival ook te volgen via 3voor12 Den Haag en Den Haag FM, die meereizen met de Haagse delegatie.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag