Steun het Haags Podium op Parkpop

Eerste target crowdfundingactie gehaald

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Net als vorig jaar hebben Musicon en het Haags Pop Centrum een crowdfundingactie gestart via Voordekunst om het Haags Podium op Parkpop financieel mogelijk te maken. Via deze website kan men een donatie doen door middel van het kopen van bijvoorbeeld een huiskamerconcert van Piñata of een Splendid merchandisepakket. De eerste target is inmiddels bereikt, maar de organisatie laat weten nog meer donaties nodig te hebben.

Met de toevoeging van Thin Pillow is het programma op het Haags Podium, dat verder bestaat uit optredens van Friends of the Family, Hallo Venray, Piñata, The Blues Junkies, Kern Koppen, Monkey Miracular ft. Koen Herfst en Replayced, compleet. Om het Haags Podium mogelijk te maken zijn er echter nog wel de nodige financiële middelen nodig. Doneren kan al vanaf 10 euro in ruil voor een backstagepas bij het Haags Podium. Voor de iets ruimer bedeelden behoort voor 200 euro ook een huiskamerconcert van Piñata tot de mogelijkheden.
 
Ook 3voor12 Den Haag steunt de crowdfundingactie. Voor slechts 45 euro kun je tijdens Parkpop backstage de akoestische sessies met in ieder geval Epica en We Were Evergreen bijwonen. Je krijgt dan ook een backstagepas voor de rest van het festival zodat je alle optredens in het voorvak kunt bekijken. Zorg dat je er snel bij bent, want er is slechts een beperkt aantal beschikbaar. Ga voor meer informatie over de actie naar de website van Voordekunst.