Winnen: backstagekaarten en exclusieve sessies Parkpop

Semi-akoestische sessies Epica, We Were Evergreen, Eefje de Visser en Hallo Venray

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op zondag 29 juni is het weer tijd voor Parkpop. 3voor12 Den Haag is er weer bij om uitgebreid verslag te doen en ook het sessiepodium zal niet ontbreken. De afgelopen jaren namen we onder andere semi-akoestische sessies met The Asteroids Galaxy Tour, Noisettes en Dry The River op en het lijstje voor dit jaar liegt er ook niet om; Epica, We Were Evergreen, Eefje de Visser en Hallo Venray geven een exclusief optreden. Wil jij bij deze sessies aanwezig zijn en meteen twee backstage kaarten voor Parkpop op de kop tikken? Doe dan mee met de prijsvraag!

Tijdens deze editie van Parkpop zijn er onder andere optredens van 10cc, Epica, Kensington, We Were Evergreen, Kern Koppen, Hallo Venray, Jonny Lang, Eefje de Visser, Hanggai en Gers Pardoel. Met een aantal van deze acts neemt 3voor12 Den Haag tijdens Parkpop een semi-akoestische sessie op; Epica, We Were Evergreen, Eefje de Visser en Hallo Venray. In totaal geven we zes mensen de kans om samen met een vriend of vriendin aanwezig te zijn bij de opnames. Bovendien krijg je meteen backstagekaarten zodat je ook de rest van de optredens op het festival van dichtbij kunt bekijken. In totaal geven we dus 6x2 backstagekaarten weg!
 
Wil je kans maken op de backstage kaarten en toegang tot de exclusieve sessies? Geef dan antwoord op de volgende vraag: De hoeveelste editie van Parkpop wordt dit jaar gehouden? Vul uiterlijk donderdag 26 juni om 16.00 uur het onderstaande formulier in. Vergeet daarbij ook niet je volledige naam (voor- en achternaam) en telefoonnummer te vermelden. De kaarten worden verloot onder de juiste inzendingen.