Fabian presenteert EP ‘The Grand Ville Getaway’

Presentatie op 14 juni in de SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De uit Voorburg afkomstige singer-songwriter Fabian presenteert op zaterdag 14 juni zijn nieuwe EP ‘The Grand Ville Getaway’. Het is zijn tweede EP na het titelloze debuut uit 2010. Fabian deed mee aan het tweede seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland, maar kwam niet verder dan de eerste ronde. Fabian was daarnaast ook te zien in De Wereld Draait Door en won in 2012 Waterproof en daarmee en plek op Waterpop.

De muziek van Fabian valt te omschrijven als een mix van blues, pop en hiphop. Op de EP ‘The Grand Ville Getaway’ worden we volgens de singer-songwriter meegenomen op een heerlijk reisje langs diverse smaken. “Het is niet alleen blues met rap, het is ook hiphop met gitaren en zo ook een singer-songwriter met band.” Fabian laat weten erg trots te zijn op het eindresultaat. “Het was een enorm project met veel uitdagingen wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een plaat die helemaal aansluit bij mijn gevoel. Waarbij mijn diversiteit en de authentieke sound van de band (Ruben Brinkhuis, Martijn Willemsen, Oscar Alblas) volledig tot hun recht komen. Nog extra op smaak gebracht door fantastische gastmuzikanten en de producer Leo Sienot en Rene Kaaij.” De eerste single ‘Jammin’ away’ is al te beluisteren via Soundcloud.
 
De EP-presentatie van Fabian vindt plaats op zaterdag 14 juni in de SuperMarkt in Den Haag. Aanvang 21.00 uur. Entree gratis.