Instore Guitar Chop Shop met acts Life I Live Festival Instore Guitar Chop Shop met acts Life I Live Festival

Semi-akoestische optredens van The Silverfaces, My Baby en Town of Saints

, Redactie 3voor12 Den Haag

Instore Guitar Chop Shop met acts Life I Live Festival

Semi-akoestische optredens van The Silverfaces, My Baby en Town of Saints

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Na het succes van vorig jaar, met Anne Soldaat, Ed Struijlaart en Reverend Peyton’s Big Damn Band, was de beslissing om ook dit jaar een instore te organiseren in de Haagse gitaarwinkel Guitar Chop Shop snel gemaakt. Op vrijdagmiddag 25 april organiseert 3voor12 Den Haag een exclusieve instore met optredens van The Silverfaces, My Baby en Town of Saints. Er kan slechts een beperkt aantal gelukkigen aanwezig zijn bij de sessies in de Guitar Chop Shop. Wil je er bij zijn? Doe dan mee aan de prijsvraag.

Tijdens deze editie van het Life I Live Festival staan op de negen buitenpodia in het Haagse centrum onder andere optredens van Baskerville, Moss, Daryll-Ann, Birth of Joy, Taymir, Coely, Michael Prins, The Skints, Monomyth, Andy Frasco, Spider Rico en Jett Rebel op het programma. Drie van de geprogrammeerde acts, de psychedelische bluesrockformatie The Silverfaces, de zompige moerasbluesband My Baby en indiefolktrio Town of Saints, kun je ’s middags vanaf 14.00 uur al aan het werk zien in de intieme setting van de Guitar Chop Shop. Daar geven alle drie de acts namelijk een semi-akoestisch optreden, exclusief voor 3voor12 Den Haag.
 
Kaarten hiervoor zijn alleen te winnen via 3voor12 Den Haag. Wat je hiervoor moet doen? Vul uiterlijk woensdag 23 april onderstaand formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: De hoeveelste editie van het Life I Live Festival vindt dit jaar plaats? Onder de juiste inzendingen worden de kaarten verloot.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag