Nieuwe editie Peel Slowly And See met Afterpartees, Wooden Saints, Kraak & Smaak en meer

Win vrijkaarten voor vierde editie

Redactie 3voor12 Den Haag ,

In de QBus in Leiden vindt aanstaande vrijdag 6 juni de vierde editie van Peel Slowly And See plaats. Het vanuit platenzaak Velvet in Leiden georganiseerde festival heeft ook dit keer weer een mooi programma samengesteld met Kraak & Smaak, Afterpartees, Celine Cairo, Wooden Saints, Clean Pete, De Jongens, The Incredible Stacks en Harry Merry. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

Drie vrienden namen vanuit platenzaak Velvet in Leiden anderhalf jaar geleden het besluit een klein festival op te richten, waarbij de organisatie spannende, nieuwe muziek wil laten zien. Het festival streeft daarbij altijd een gevarieerde en min-of-meer onbekende programmering na, zodat er altijd iets te ontdekken valt. Na drie uiterst succesvolle en uitverkochte edities verhuist Peel Slowly And See van het intieme Imperium Theater naar de Qbus op de Middelstegracht in Leiden.
 
Gratis naar Peel Slowly and See?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor de vierde editie van Peel Slowly And See. Wat je hiervoor moet doen? Vul uiterlijk vrijdagmiddag voor 13.00 uur onderstaand formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: Welke van de acts die op de vierde editie van Peel Slowly And See staan geprogrammeerd, is dit weekend ook te zien op Pinkpop? Onder de juiste inzendingen worden de vrijkaarten verloot.
 
Peel Slowly And See 4
Vrijdag 6 juni @ QBus Leiden
Aanvang: 20.00 uur (19.00 uur zaal open)
Entree: 15 euro