Rosie presenteert eerste album met nieuwe zanger Rosie presenteert eerste album met nieuwe zanger

Haagse hardrockers presenteren zevende album in De SuperMarkt

, Redactie 3voor12 Den Haag

Rosie presenteert eerste album met nieuwe zanger

Haagse hardrockers presenteren zevende album in De SuperMarkt

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De mannen van Rosie zijn terug. Met het album ‘Back Again’ levert de Haagse hardrockformatie haar zevende album af, de eerste met zanger Hans Philipsen. Zanger en oprichter van de band Arjen Thielsch overleed in 2009 en een jaar later besloot de band door te gaan met Philipsen. NU, na drie jaar live optredens, is er het eerste album. Op 31 januari wordt ‘Back Again’ gepresenteerd in de SuperMarkt.

Rosie, na Golden Earring de oudste nog actieve rockband van Den Haag, werd in 1979 opgericht door Thielsch met als doel het maken en spelen van nummers “die AC/DC vergeten is te schrijven”. Met veel enthousiasme werkte de Rosie de afgelopen maanden aan het nieuwe album ‘Back Again’. De cd is opgenomen in de Holland Spoor Studio’s onder leiding van Chris Muller. Het album is het eerste product van de band waarop zanger Hans Philipsen te horen is. De titel is een knipoog naar één van de eerdere cd’s van de band: ‘Back On Track’. De nummers op beide cd’s zijn geschreven in een periode waarin de band weer opkroop uit een dal, nu als gevolg van het overlijden van zanger Thielsch vier jaar geleden.
 
Op 31 januari wordt ‘Back Again’, met special guest, gepresenteerd in de SuperMarkt. De presentatie is in handen van Rene Bom. Aanvang: 21.00 uur (zaal open vanaf 20.30 uur). De kaartjes kosten 6 euro maar de eerste honderd betalende bezoekers krijgen daarbij wel gratis de nieuwe gesigneerde cd in hun bezit.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag