Festivalkriebels 2014: Oh Oh Intro maakt programma bekend

Vierde editie op 5 september

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Haagse studentenfestival Oh Oh Intro vindt op vrijdag 5 september plaats rondom het Lange Voorhout. Het festival wordt georganiseerd door studenten via de ACKU en is bedoeld als introductie voor nieuwe studenten die in Den Haag gaan studeren. Het festival gaat om 15.00 uur van start en is, ook voor niet-studenten, gratis toegankelijk. Eerder werden de winnaars van de Oh Oh Contest al bekend en nu is ook de rest van het programma naar buiten gebracht.

5 augustus: Nieuw op Oh Oh Intro is het gezamenlijke podium van PIP en FAST Surfdorp. Hier vind je onder andere de Haagse reggaeband Piñata op het programma. De band bracht onlangs de eerste single ‘All I know’ uit als voorproefje op het binnenkort te verschijnen debuutalbum van de band. Daarnaast zijn er op dit podium optredens van C:LIND3R, Womb, PIP Zolderkamer DJ’s en een breakdance battle. Op de andere podia zijn verder onder andere optredens van Mama Franko, Mannen Met Snorren, Tune Addicts, Mag Het Wat Zachter, Mikaél, Art Inc, Bibossa & Dublanc, Joey Dale, Alvaro en Hendrick Moris. Ook staan er nog twee suprise acts op het programma van het hoofdpodium. Wie dat zijn blijft nog even geheim.

21 mei: Haags muzikaal talent kon zich inschrijven voor de twee Oh Oh Contest, één voor dj’s en één voor bands. Uiteindelijk werden vijftien dj’s en zes bands geselecteerd om deel te nemen aan de voorrondes in Club 1660 en De Paap. In totaal werden er zeven dj’s geselecteerd die op het festival te zien zullen zijn; Marinus, Daim, Nice & Smooth, Janick, DJ Big B, Flying Ryan en Avyro. De Oh Oh Band Contest werd gewonnen door Lukewarm Ocean, Fake Plastic Trees en Yvet Jody.