Prinsenkind, Piñata, Azure en Geert van Emden op Club 3voor12 Den Haag #38

Zaterdag 1 november in het Paardcafé

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Nog amper bekomen van de Haagse Pop Week denderen we in één keer door met een nieuwe editie van Club 3voor12 Den Haag. De achtendertigste alweer. De formule is nog altijd hetzelfde; vier toffe acts in een gratis toegankelijk Paardcafé. Vanaf 19.30 uur hebben we weer een lekker programma voor je samengesteld. We beginnen met Geert van Emden om vervolgens via Azure en Piñata knallend af te sluiten met Prinsenkind. Als dat niet gezellig wordt…

Singer-songwriter Geert van Emden verhuisde twee jaar geleden van Schiedam naar Den Haag en daarmee hebben we er weer een talentvol muzikant bij. Eind vorig jaar verscheen het nummer ‘Paris’, zijn ode aan Parijs. Een nummer waarmee hij meteen indruk weet te maken. Een EP moet de volgende stap worden, waar we dan ook met smart op wachten. De volgende act op het programma is Azure. Het genre? Ultrafunkatronicjazzhippop. Of gewoon groovend als de neten, want grooven kunnen deze rasmuzikanten wel. Eerder dit jaar verscheen het tweede album ‘Hiptronics’ waarbij toetsenist Federico Solazzo en meestertrompettist Rik Mol zich bij de band voegden.

Met Piñata schroeven we het tempo nog iets verder op. Dat deze reggaeband een feestje weet te bouwen, werd onlangs in het F.A.S.T. Surfdorp maar weer eens bewezen. Daar werd debuutalbum ‘Droppin’ The Candy’ gepresenteerd voor een uitzinnige menigte. Dat belooft wat in het Paardcafé. Gaat het dan nog niet hard genoeg voor je? Dan zorgt Prinsenkind voor de apotheose van de avond. Nik van den Berg (alias Prinsenkind) en San Holo (Sander van Dijck) brengen rauwe raps en snoeiharde beats en weten daarmee ieder optreden weer voor positieve chaos te zorgen. Zet je duckface maar goed.

Tijdschema Club 3voor12 Den Haag #38
19.30 uur zaal open
20.00 uur Geert van Emden
21.00 uur Azure
22.10 uur Piñata
23.20 uur Prinsenkind
00.00 uur DJ Cassus