Programma Club 3voor12 Den Haag #35 bekend

Zaterdag 8 maart in het Paardcafé

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op zaterdag 8 maart staat er weer een nieuwe editie van Club 3voor12 Den Haag op het programma, de 35e alweer, en ook dit keer hebben we weer een mooi programma samen weten te stellen. In het Paardcafé zijn er vanaf 20.00 uur optredens van MIDAS (met frontman Midas Treub van The Fudge), Bells of Youth, Trip en Playground Zer0. De avond is gratis toegankelijk.

De avond wordt geopend door MIDAS, het nieuwe project rondom zanger Midas Treub (voorheen The Fudge). Samen met drummer Victor Dirks, toetsenist Akim Moiseenkov en bassist Eszl Wijnlanden is hij het pad van de powerfolk ingeslagen. Melancholisch met een rafelrandje. De vijf dames uit Den Haag, Tilburg en Amsterdam van Bells of Youth zetten de avond voort met hun prachtige liedjes en unieke meerstemmige samenzang. De band maakt indiepop/folk en is door tijdschrift OOR uitgeroepen tot één van de beloftes voor 2014. Debuutalbum ‘BOY’ verschijnt op 24 maart.

De band TRIP gooit het aansluitend over een compleet andere boeg. Deze Amsterdammers brengen een solide mix van funk, jazz, soul en hiphop. De negenkoppige band werd vorig jaar uitgebreid met de Haagse zangeres Naomi van der Linden (ook bekend van de BNN-serie StartUp) en timmert lekker aan de weg. Zo was de band al te zien en te horen op AT5 en 3FM. De avond wordt afgesloten door Playground Zer0. Deze Haagse breakbeat/danceformatie bestaat uit twee producers en een dj. Met hun energieke live show stonden deze heren al in het voorprogramma van Baskerville en Splendid. De eerste tracks zijn al uit en het debuutalbum staat ook in de planning. Dit belooft een feestelijke afsluiter van Club 3voor12 Den Haag.

Tijdschema Club 3voor12 Den Haag #35
19.30 uur zaal open
20.00 uur MIDAS
21.05 uur Bells of Youth
22.10 uur TRIP
23.20 uur Playground Zer0
00.00 uur DJ Jasper Weeda