Programma Club 3voor12 Den Haag #34 bekend

Zaterdag 11 januari met Garlic, Klopje Popje, Doghouse en Luka

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De feestdagen staan voor de deur en al over een paar weken zitten we in het jaar 2014. 3voor12 Den Haag trapt het jaar lekker af met op zaterdag 11 januari een gloednieuwe editie van Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé aan de Prinsegracht te Den Haag. Op het programma staan optredens van Garlic, Klopje Popje, Doghouse en Luka. Club 3voor12 Den Haag begint stipt om 20.00 uur en de entree is zoals altijd gratis.

De Haags/Rotterdamse band rondom singer-songwriter Luka, met onder andere de Haagse gitarist David Gram (DUF), maakt liedjes geïnspireerd door artiesten als Fink, Bon Iver en Patrick Watson. In 2014 brengt de band een eerste EP uit. De vier heren van Doghouse storten zich zonder genade op hun harde instrumentale stonerrock in de stijl van bands als Queens Of The Stone Age. Verwacht een rauwe bak energie die rockt als een dolle, met staccato ritmes, onverwachte breaks en een funky losse speelstijl. De band was eerder al te zien op Schollenpop, Kaderock en de Haagse Pop Week.
 
Klopje Popje is terug! Met een nieuwe bezetting nam de band de tijd om een nieuwe muzikale richting in te slaan. Geïnspireerd door bands als Broken Social Scene, Blood Red Shoes en Autolux presenteert Klopje Popje in april 2014 een nieuwe EP waar op tijdens Club 3voor12 Den Haag een voorproefje van krijgen. Garlic is de nieuwe band rondom zanger Mauro Molenaar (Excitors) en gitarist Remco Visker (Natha Lee, Supra Naturals). Samen met drummer Jochem Jautze en bassist Wouter Landzaat brengt de band rauwe energieke rock. Hard bijten zonder grommen, dat is wat de heren het beste doen.
 
Tijdschema Club 3voor12 Den Haag #34
19.30 uur zaal open
20.00 uur Luka
21.00 uur Doghouse
22.10 uur Klopje Popje
23.20 uur Garlic
00.00 uur dj Jasper Weeda