Vanavond de Versafdeling met Luka

Met ook Death By Oxygen en The Spree

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het derde seizoen van 3voor12 Den Haag Selecteert zit er alweer bijna op en vanavond, woensdag 16 april, staat de op een na laatste Selecteert act van het seizoen op het podium van de Versafdeling; Luka. Tijdens deze twee keer per maand georganiseerde avond presenteren de SuperMarkt en 3voor12 Den Haag gezamenlijk nieuw en minder nieuw talent uit de regio. Behalve Luka staan vanavond ook Death By Oxygen en The Spree op het programma.

21.15-21.45 uur Dead By Oxygen
Death By Oxygen is een driemansband met op gitaar en zang Philip Konvalinka, op drums Quinten de Jongh en op bas en zang Iara Voorham. De band speelt vooral rock met een vleugje indie en haalt haar inspiratie uit de muziek van onder andere Band of Skulls, Black Mountain maar bijvoorbeeld ook Queens of the Stone Age en The Dead Weather.

22.00-22.30 uur Luka
Luka is de Haags/Rotterdamse band rondom singer-songwriter Lisa Lukaszczyk. De band bestaat verder uit gitarist David Gram, bassist Guido Nederstigt en drummer Wannes Salome. Muzikaal wordt de band geïnspireerd door artiesten als Bon Iver en Patrick Watson. De band heeft net de opnames voor de eerste EP afgerond. De EP, getiteld ‘Change of Seasons’ komt in mei uit en telt zes liedjes. Live was Luka eerder al te zien op Club 3voor12 Den Haag, het Eendrachtfestival en Stukafest Delft.
 
22.45-23.15 uur The Spree
The Spree is een nieuwe Haagse poprockband met toegankelijke, melodieuze en uitdagende eigen nummers. Een nieuwe formatie bestaande uit vier ervaren en energieke muzikanten. Sinds de zomer van 2013 is The Spree in een nieuwe bezetting aan de weg aan het timmeren met inmiddels voldoende repertoire om de wijde wereld in te trekken. Klinkt het als RHCP, Kings of Leon of toch The Police?
 
De Versafdeling
Met Luka, Death By Oxygen en The Spree
Woensdag 16 april @ SuperMarkt
Aanvang: 21.00  uur / gratis entree