Playground Zer0 is 3voor12 Hollandse Nieuwe

Nieuwe single en videoclip online

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Vanaf vandaag staat de nieuwe Hollandse Nieuwe compilatie op de 3voor12 Luisterpaal met daarop twee Haagse acts. Allereerst uiteraard onze 3voor12 Den Haag Selecteert act van de maand september; The Great Communicators. Daarnaast is ook Playground Zer0 op de compilatie te vinden met de deze week uitgebrachte single ‘Full moon’. Hollandse Nieuwe 51 is de hele maand te beluisteren.

Op Hollandse Nieuwe vindt men elke maand de heetste acts uit het hele land, samengesteld door de verschillende lokaalafdelingen van 3voor12. Naast The Great Communicators en Playground Zer0 staan ook General Midnight en Discipline X Lerrie (Gelderland), Orange Skyline (Groningen), Counter Jib en Angelo Boltini (Utrecht), Guillaume Finta en Grim Tim (Eindhoven), The Love Freaks (Zeeland), Mourn en There There (Breda) en Pacific Horrific (Limburg) op de compilatie. Beluister de gehele Hollandse Nieuwe 51 compilatie hier.
 
Playground Zer0
De Haagse dj/producers van Playground Zer0 presenteerden eerder deze week de nieuwe single en videoclip ‘Full moon’, afkomstig van het aankomende debuutalbum van het trio. ‘Poison’, zoals het debuutalbum getiteld is, wordt op vrijdag 19 september uitgebracht tijdens het Reeperbahn festival in Hamburg, Duitsland. De releaseparty vindt plaats op 25 september in de SuperMarkt in Den Haag. De videoclip, die je hieronder kunt bekijken, is gemaakt door Detlef Villerius.