3voor12 Den Haag weekendagenda (week 9) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 9)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 9)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Er staat een overvol muzikaal weekend voor de deur, waarbij het vooral op vrijdagavond een lastige keuze gaat worden. Dit weekend vinden er bijvoorbeeld twee albumpresentaties plaats (Naked en Antilounge), waar je deze week al interviews over hebt kunnen lezen, maar er is meer. Zo is er op vrijdag het Mowingclub Festival, treden The Mrs. en Mr. Man op in het Haags Pop Centrum en is er een nieuwe editie van Basz. Op zaterdag is er dan ook nog de dertigste editie van Club 3voor12 Den Haag in het Paardcafé.

Hoe krijg je het voor elkaar. Twee bands met als naam The Mrs. en Mr. Man op één avond. Het kan bij het HPC Café, waar deze twee acts op vrijdag 1 maart te zien zijn. The Mrs. is onvervalste grooverock afkomstig uit Utrecht/Den Haag. Verwacht bij deze dames (en heer) geen slappe hap, maar een stevige cocktail van Triggerfinger, Skunk Anansie en Living Colour. De muziek van Mr. Man slingert tussen vette-slierten-rock en gillende-meiden-pop en is ‘all about shaking your booty!’. Dat belooft wat. De avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis.
 
In het Paard van Troje kun je aan het begin van de vrijdagavond terecht voor een nieuwe editie van het Mowingclub Festival, mede georganiseerd door Smutfish-frontman Melle de Boer. Country-noir. Zacht snaren-strelende americana. Verhalen in folksong-vorm. Dat, en meer, kun je op deze avond verwachten. Het programma bestaat dit keer uit Vanessa Peters, Elliott Brood en Strand of Oaks. Ook Smutfish zal een optreden verzorgen. De avond gaat om 20.00 uur van start en de entree is 12,50 euro.
 
Terwijl in de grote zaal de presentatie van Antilounge plaats vindt, kun je in de kleine zaal naar een nieuwe editie van Basz. Progressieve electronica, variërend van electro tot dubstep en drum ‘n bass. Is wat je hier kunt verwachten, met optredens van Nickotine, Karimooo, Ewoot, Satellite Smash en The Specialist. Net als Antilounge is de avond gratis toegankelijk, dus de liefhebbers van elektronische muziek kunnen op zaterdagavond in het Paard van Troje hun lol op.
 
Club 3voor12 Den Haag vindt op zaterdag 2 maart voor de 30e keer plaats in het Paardcafé. En dat betekent een feestje! En dansen! Soul, funk, reggae en pop is wat je kunt verwachten met de optredens van Mama Franko, Bombilate, Project Bongo en Kreatones. De avond begint om 20.00 uur en de entree is zoals altijd gratis.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag