3voor12 Den Haag weekendagenda (week 17) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 17)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 17)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het weekend voorafgaand aan het Life I Live Festival staat in het teken van maar liefst drie albumpresentaties. In de SuperMarkt presenteert Eve’s Fall vanavond haar debuutalbum, op vrijdag is er de presentatie van NiCad in Korzo en op zaterdag vindt in De Vinger de albumpresentatie van Subrockers plaats. En dan is er ook nog de finale van Parkpop in Bazart.

De nieuwe, sterk door pop beïnvloede, metalband Eve’s Fall presenteert donderdag 25 april haar debuutalbum ‘From Here On’ in de SuperMarkt. De band wordt in het voorjaar van 2012 opgericht door zangeres Liesbeth Cordia. Eve’s Fall laat een catchy en toegankelijke mix horen van stevige, moderne metal met sterke invloeden uit de popmuziek. De avond begint om 21.00 uur en is gratis toegankelijk.
 
De Haagse indierockband NiCad is terug met het derde album ‘For The Good’ dat op vrijdag 26 april wordt gepresenteerd in de grote zaal van het Korzo Theater. Het album is de opvolger van ‘The Hill’ uit 2008, tevens uitgeroepen tot ‘Beste Haagse Album’ door Haagse (pop)journalisten. Ook won NiCad dat jaar de Grote Prijs van Zuid-Holland. In 2010 stond de band op het South by Southwest (SXSW) festival. Kaarten voor de albumpresentatie, inclusief een exemplaar van het album, zijn 10 euro en vanaf nu te koop. De aanvang is 20.30 uur.
 
Na vier voorrondes in Musicon en het HPC Café vindt op vrijdag 26 april de finale van de voorrondes voor Parkpop plaats in Bazart. Vijf acts strijden dan om de felbegeerde plekken op het Haags Podium op Parkpop, 30 juni in het Zuiderpark. De finalisten zijn Bombilate, Crystal Water, DropmiX, Passages en UnseeN PerceptioN. Twee acts daarvan krijgen een plek op het Haags Podium, één act wordt geselecteerd door de jury, de ander door het publiek. De avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis.
 
De nieuwe formatie Subrockers presenteert op zaterdag 27 april haar titelloze debuutalbum in café De Vinger in Den Haag. Subrockers bestaat uit (ex-)leden van bands als Antidote, Disturbance, I-Reject en Dicemen en speelt een mix van punk, hardrock en garagerock. Oudgedienden in een nieuwe formatie dus. Het voorprogramma wordt verzorgd door The Mollesters (aka Iconoclast), Den Haag's oudste en meest legendarische punkband. De avond begint om 21.00 uur en de entree is 4 euro.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag