3voor12 Den Haag weekendagenda (week 16) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 16)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 16)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Met 2MANYDJS in het Paard van Troje gaat het weekend vanavond goed van start. Maar er is meer. Zo kun je bijvoorbeeld naar de laatste twee voorrondes voor Parkpop in Musicon en het HPC Café. In De Zwarte Ruiter is er weer een nieuw jubileumconcert en in Musicon vindt het benefiet A Sister’s Hope Rocks plaats.

Op donderdag 18 april is er weer een nieuwe editie van BURST in het Paard van Troje met niemand minder dan het Belgische dj-duo 2MANYDJS. De broers Stephen en David Dewaele staan bekend om hun dampende dj-sets vol klassiekers waarbij de gehele muziekhistorie op sublieme wijze binnenstebuiten wordt gekeerd. Na 2MANYDJS nemen Yuri Boehmer en Kevin Bradley het roer over en gaat het tot de late uurtjes door. De aanvang is 22.00 uur en de entree is 18,50 euro (16,50 voorverkoop) excl. servicekosten.
 
Ondertussen dendert ook de jubileummaand van De Zwarte Ruiter, dat deze maand 25 jaar bestaat, voort. Op vrijdag 19 april staat er wederom een mooi jubileumconcert op het programma, dit keer van Sven Hammond Soul. In 2007 nam de Haagse muzikant nog een concertregistratie op in het café aan de Grote Markt. De band rondom Sven Figee zal er ongetwijfeld ook dit keer weer een feestje van maken. De avond begint om 23.00 uur en de entree is gratis.
 
Dit weekend vinden de laatste twee voorrondes voor Parkpop plaats in Musicon (vrijdag 19 april) en het HPC Café (zaterdag 20 april). Dan wordt bekend welke bands zich op vrijdag 26 april naast DropmiX en Passages in de finale in Bazart mogen voegen. Op vrijdag strijden de Bombilate, Los Jalapeños, Red Light Babies en TUNE om een finaleplek, op zaterdag zijn dat Bromley, Death in Technicolor, HOOKED en Crystal Water. De avonden beginnen om 20.00 uur en de entree is gratis.
 
Op zaterdag 20 april wordt er in Musicon een benefietconcert voor de strijd tegen borstkanker georganiseerd. Onder de naam A Sister’s Hope Rocks zijn er de hele dag door optredens van Haagse acts als The Levi’s, Lucky Joker, Audiopilots, The Men From UNCLE, Take It Off, Grave Dohls, 10Electric en Sass Who. De eerste act begint om 15.00 uur en de entree is 5 euro.
 
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag