3voor12 Den Haag weekendagenda (week 14) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 14)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 14)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is het weekend van de presentaties. Zo presenteren zowel Soul Sister Dance Revolution als Atlantic Attraction hun nieuwe materiaal. Maar ook het Leidse The Apollo Project brengt dit weekend een LP uit. Dan is er ook nog een nieuw Ongetemd feest, de terugkeer van Spider Rico in De Zwarte Ruiter en het Trojan Metal Fest.

De Leidse indierockband The Apollo Project presenteert op donderdag 4 april vanaf 20.00 uur in het Scheltema complex haar tweede album ‘Wildtype’ op vinyl en als download. Geïnspireerd door bands als Incubus en Foals speelt de Leidse band al zes jaar overal in de Randstad op podia als het Paard van Troje, LVC, Patronaat en het Leidse Werfpop festival. Het voorprogramma wordt verzorgd door Sandpaper Kiss. De avond is gratis toegankelijk.
 
Ongetemd pakt op vrijdag 5 april uit in het Paard van Troje in Den Haag. De Ongetemd feesten kenmerken zich door een verrassende mix van artiesten, veel live muziek maar vooral ook de Ongetemde feestvreugde. Op het programma dit keer optredens van Kraantje Pappie, De Kraaien, Piñata, The Dawn Patrol, Monkey Miracular, DJ Remy, DJ Friss en DJ Winchester. De avond wordt gepresenteerd door Dennis Weening. De voorverkoop is inmiddels in volle gang. Kaarten kosten 15 euro (excl. servicekosten), de aanvang is 22.00 uur.
 
Spider Rico is terug. De Haagse garagerockers hielden er in 2007 na tien jaar mee op, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dennie (Dennis Weening), Lennie (Lennard Kruithof), Leffie (Detlef Villerius) en Bassie (Bas de Wit) besloten weer de oefenruimte in te duiken en staan nu ook weer op het podium. Afgelopen weekend was de band nog te zien op Paaspop en op zaterdag 6 april staan de heren op het podium van De Zwarte Ruiter, dat dan het 25-jarig bestaan viert.
 
Liefhebbers kunnen hun portie thrash- en deathmetal op 7 april komen halen in Paard van Troje tijdens een nieuwe editie van het Trojan Metal Fest. Met het Haags/Duitse Dew-Scented als headliner en Nailgun Massacre en Anatomy Of I als supportacts moet dat vast lukken. De avond begint om 20.00 uur en de entree is 12,50 euro (excl. servicekosten). Lees morgen ook het interview met Dew-Scented op 3voor12 Den Haag.
 
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag