3voor12 Den Haag weekendagenda (week 13) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 13)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 13)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het Paasweekend staat voor de deur. Dat betekent niet alleen dat je vanavond naar de uitvoering van The Passion aan de Hofvijver kunt gaan of zondag paaseieren kan zoeken, want er is ook veel live muziek dit weekend. Zo kun je bijvoorbeeld naar de EP-presentatie van De Skaggerz in de SuperMarkt of Monomyth in Dystopia. Weten wat er precies te doen is? Bekijk het hier in de weekendagenda.

Pompende reggae, ska, hiphop en punk. Dat is De Skaggerz. Met een succesvolle demo, tientallen knallende optredens en in het voorprogramma gestaan te hebben voor de grotere Nederlandse ska bands zoals The Upsessions, Bazzookas en De Hardheid zijn deze jongens hard op weg naar een volgeboekt festivalseizoen. In de SuperMarkt presenteert de band donderdag 28 maart de nieuwe EP. De aanvang is 21.00 uur en de entree gratis.
 
In het HPC Café kun je vrijdag 29 maart terecht voor een avondje punk. Bijvoorbeeld van Last Advice, hardcore in de goede oude stijl zonder al te veel metalcore invloeden. Like This is een vierkoppige punkrockband. Deze heren worden beïnvloed door bands als Undeclinable Ambuscade, Fill in the Blanks, Adhesive en Lagwagon. En tot slot ook Coral Springs op het programma. De band zoekt de balans tussen de onweerstaanbare pakkendheid van pop en de energie en intensiteit van punkrock. Invloeden zijn er van New Found Glory, The Swellers en Yellowcard. De avond begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.
 
Op zaterdag 30 maart is er in Dystopia aan de Waldeck-Pyrmontkade een Psychedelic Space Rock Night. Op het programma de Haagse band Monomyth en Stonerfront Nijmegen. Voor een flinke portie (instrumentale) stonerrock moet je hier dus zijn! De bands beginnen om 22.00 uur en de deur sluit om 23.00 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent. Lees morgen ook het interview met Monomyth op 3voor12 Den Haag.
 
Op Eerste Paasdag, zondag 31 maart, kun je na de Paasbrunch meteen door naar Sociëteit Engels voor het optreden van Blood, Sweat & Kiers. Dat begint namelijk al om 16.00 uur. De band, bestaande uit Wouter Kiers (saxofoon), Chris ‘C’ Clemens (gitaar), Maarten Kruijswijk (gitaar) en Ab Hansen (bas) zorgen voor een fijne set vol jazz en blues. De entree is 8,50 euro.
 
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag