3voor12 Den Haag weekendagenda (week 12) 3voor12 Den Haag weekendagenda (week 12)

Alle tips voor een muzikaal weekend

, Redactie 3voor12 Den Haag

3voor12 Den Haag weekendagenda (week 12)

Alle tips voor een muzikaal weekend

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Het is lente! Zeggen ze... Gelukkig kun je van een muzikaal weekend wel op aan. Dit weekend staat vooral in het teken van de albumpresentatie van Supra Naturals, maar er is meer. Zo kun je vanavond naar Grayson Capps in Sociëteit Engels. Vrijdag kun je naar A Polaroid View in het Paardcafé of een punkavond in Bazart. Heb je dan nog geen genoeg? Dan kun je zaterdag naar de Bazzookas in De Trucker.

In Jazz & Blues Sociëteit Engels kun je vanavond naar het optreden van Grayson Capps, geboren in Alabama en volwassen geworden in New Orleans. Een mix van alle culturen die in het diepe Zuiden van de VS samen komen. Blues, poëzie, swamping funk, rock, tederheid en romantiek… alles komt voorbij in de show van Grayson Capps. Hij wordt vergezeld door gitarist Corky Hughes. De aanvang is 20.30 uur en de entree 15 euro. Er moet wel gereserveerd worden via concerten@musemix.com.
 
Het viertal van A Polaroid View bracht onlangs debuutalbum ‘Darling’ uit, vol frisse catchy popsongs, waaronder de single ‘Always’ waarmee de band 3FM Serious Talent wordt. Ook speelt de band op Noorderslag, tourt het met The Naked & Famous door Europa en trad het tijdens de Popronde zo’n 20 keer op. Op vrijdag 22 maart staat de band in het Paardcafé. De aanvang is 21.00 uur, gratis entree. Kun je dan niet? In april komt de band terug naar Den Haag met de Serious Talent Tour.
 
In Bazart komt vrijdag 22 maart de punkliefhebber aan zijn trekken. Ook dit keer weer vier punkbands op het programma waaronder Waardeloos, een driekoppige punkband uit Boskoop. ZDA staat voor Zwaar d’r Aan. Deze mannen winden er geen doekjes om en maken “recht voor je raap” streetpunk gecombineerd met snelle ska. GAS is een Delftse punk band met invloeden van bands als Dead Kennedys, Antidote, Partisans en The Exploited. Only Strangers is een vierkoppige punkband uit Engeland met (oud)leden van Sense of Urgency (SOU).
 
De Trucker bestaat 40 jaar en viert dat met een reeks toffe concerten. Eén daarvan is die van de Bazzookas, aanstaande zaterdag 23 maart. Bazzookas is de samenwerking tussen Bazz van Van Katoen en skaband The Palookas. De openingsband op deze avond is de Pijnackerse indierockband Tripper. Kaartjes kosten 10 euro, de aanvang is 21.00 uur.
 
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag