Videoclip: F - ‘Geen fuck om jou’

Download de single en win een huiskamerconcert

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Daar is ‘ie dan, de eerste single van F sinds het tekenen van een platencontract op CNR Music. ‘Geen fuck om jou’ is vanaf vandaag uit en onder andere te downloaden via iTunes. Ook de videoclip staat online met een glansrol voor BNN-presentator Tim Hofman. Voor de mensen die vandaag nog de single downloaden heeft F een mooie actie bedacht. Je kunt dan namelijk een huiskamerconcert van de heren winnen.

“Dat kan zijn met akoestische instrumenten bij jou en je moeder op de bank, maar ook vol gas vooruit in je studentenkamer voor al je vrienden, of ter promotie als straatmuzikanten op de stoep voor je winkel of kroeg”, aldus de band over dat huiskamerconcert. Meedoen kan op twee manieren.
1) Je downloadt de single en stuurt voor 17.00 uur een bewijs hiervan (met je adres en telefoonnummer erbij) naar info@fmusic.nl. Onder de aanmeldingen wordt een winnaar geselecteerd.
2) Je stuurt vrijdag voor 17.00 uur tien iTunes-downloadbewijzen van de single die je vrijdag verzameld hebt bij vrienden en kennissen (met je adres en telefoonnummer erbij) naar info@fmusic.nl. F komt bij iedereen die dit voor elkaar krijgt langs.

Vrijdagavond werd de videoclip verwijderd door YouTube, maar inmiddels is de video in gecensureerde versie weer online te vinden.

De videoclip 'Geen fuck om jou' van F is ook te bekijken in de Haagse YouBox.