Rocksville en Skellot in Stork On Air

Vrijdag 29 november van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Rocksville te gast en belt Stork On Air met Skellot die op dit moment in de studio zitten.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Rocksville te gast. De band, met muzikanten die eerder onder andere in bands als Gemstone, Natha Lee, Jester Of The King en Scallywags speelden, maakt stevige, compacte en melodieuze rock. Geïnspireerd door bands als Foo Fighters en Pearl Jam bracht Rocksville eerder dit jaar al de single 'Mary' uit en wordt morgen voor het eerst de opvolger 'The Fix' gedraaid. Rocksville speelt uiteraard ook een nummer akoestisch.

Stork On Air belt morgenavond ook met Skellot. Het drietal is op dit moment in de studio de opvolger van 'Idolothyte' uit 2012 aan het opnemen. Bassist Timothy Dunn zal vertellen over het opnameproces  en de presentatoren Maureen Al en Nick Stein zoeken uit of we nog steeds in de toekomst stevige mathmetal kunnen verwachten.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.