DropmiX en B Sharp in Stork On Air DropmiX en B Sharp in Stork On Air

Vrijdag 15 november van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

DropmiX en B Sharp in Stork On Air

Vrijdag 15 november van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is DropmiX, de 3voor12 Den Haag selecteert act van november, te gast en belt Stork On Air met B Sharp, de winnaar van Popprijs Westland.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is DropmiX te gast. De live dubstep en drum & bass act is de 3voor12 Den Haag selecteert act van november en presenteerde begin september haar eerste EP 'First Bass' in de Supermarkt. DropmiX is sindsdien door het hele land te zien met de Popronde en speelde eerder al op festivals als Plein Open en stond in de finale van de Parkpop bandwedstrijd om op het Haagse Podium te schitteren. Bij Stork On Air komt de groep langs om niet alleen te praten, maar laat de act ook live materiaal horen.

Stork On Air belt morgenavond ook met B Sharp. Het vijftal moest het afgelopen weekend opnemen tegen Tune, The Royal Spuds en Pangea in de finale van de Popprijs Westland en ging er vandoor met de hoofdprijs! Bij Stork On Air vertelt B Sharp over de winst en de toekomstplannen en er wordt een nog niet eerder uitgebracht nummer gedraaid. De uitzending wordt gepresenteerd door Julie Hauber en Jaco van de Waal.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag