Thin Pillow en Street Festival in Stork On Air

Vrijdag 15 november van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Thin Pillow te gast en belt Stork On Air met Irmin van der Meijden, programmeur van het Streets Festival, dat zaterdag plaats vindt in de Pip.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Thin Pillow te gast. De vijfmansformatie laat zich inspireren door de psychedelische rock-scene uit de 60's en 70's en weet te overtuigen met energieke songs. De band uit regio Den Haag presenteert vrijdag 29 november haar eerste EP in de Zwarte Ruiter en komt bij Stork On Air al een voorproefje geven van het nieuwe materiaal. Thin Pillow laat niet alleen een track horen van de nieuwe EP, maar zal ook akoestisch gaan spelen. 

Stork On Air belt morgenover ook met Irmin van der Meijden, programmeur van het Streets Festival. Het evenement strijkt zaterdag neer in de Pip en kent een diverse programmering: niet alleen acts uit de regio zoals Friends Of The Family zijn zaterdag te zien, ook het buitenland wordt goed vertegenwoordigd. Zo gaan ondere andere Foolish Green (Macedonië), BeLOey (Frankrijk) en Deeper Down (Servië) optreden. De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Joris van der Poel.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.