Magnavox Radio en Crossing Border in Stork On Air

Vrijdag 8 november van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Magnavox Radio te gast en belt Stork On Air met Michel Behre om te praten over Crossing Border.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Magnavox Radio te gast. De vijfmansformatie bracht dit jaar hun debuut EP 'Made To Fly' uit en domineerde lange tijd de nummer 1 positie in de Haagse You Box Top 5. Niet alleen in Den Haag wist de groep op te vallen, ook 3FM kon de combinatie van new wave, indie en rock waarderen. Geinspireerd door bands als MuteMath, The Killers en U2 speelde Magnavox Radio onder andere al in Paard van Troje en Tivoli de Helling en waren ze te zien op verschillende festivals. Bij Stork On Air komt de groep praten over het ontstaan van de band, de EP en de toekomstplannen en er wordt uiteraard een nummer akoestisch gespeeld.

Stork On Air belt morgenavond ook met Michel Behre over Crossing Border. Het festival, dat inmiddels ook edities kent in Antwerpen en Enschede, vindt volgend weekend plaats in de Koninklijke Schouwburg en het Nationale Toneel Gebouw en brengt een unieke combinatie van gesproken woord en muziek. Michel vertelt bij Stork On Air over het festival en zal zijn favoriete acts toelichten. De uitzending wordt gepresenteerd door Maureen Al en Glenn Walsh.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.