Micky Kieboom en We Are The Hague Festival in Stork On Air

Vrijdag 1 november van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is er aandacht voor het nieuwe festival We Are The Hague en komt Micky Kieboom langs in de studio.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is er in Stork On Air aandacht voor het nieuwe festival We Are The Hague. Het festival vindt zaterdag ter bevordering van de homo-emancipatie plaats op verschillende locaties in de binnenstad en kent een programma met namen uit de muziek-, literatuur-, dans- en filmwereld. Stork On Air belt met Barbara over de ins en outs over het festival. 

Micky Kieboom, die ook te zien is op We Are The Hague, is vrijdagavond te gast bij Stork On Air. De singer-songwriter speelde eerder in bands als Mick en Odd Establisment en was al te zien op festivals als Schollenpop, het Zeeheldenfestival en de Haagse Pop Week. De Haagse zangeres en gitariste weet niet alleen te overtuigen op het podium met haar metalband Dead Market maar is ook geregeld solo on stage te vinden. Bij Stork On Air komt Micky langs om te praten over haar toekomstplannen en inspiratiebronnen en zal ze ook materiaal ten gehore brengen. De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Nick Stein.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.