Haagse Pop Week radio special én Stork On Air met Sorry, Come Again

Dubbel feest bij Stork On Air

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgen is voor het Stork On Air dubbel feest: niet alleen is er vanaf 21.00 uur een nieuwe Stork On Air uitzending met Sorry, Come Again, ook zijn wij vanaf 15.00 uur samen met Den Haag FM presentator Ron Davids te zien in de Centrale Bibliotheek.

Deze week in de uitzending
Morgen dus twee keer zoveel Stork als normaal: we trappen om 15.00 uur af met een speciale uitzending vanuit de Centrale Bibliotheek die in het teken staat van het slotweekend van de Haagse Pop Week. Bas van Wageningen (DI-RECT), Rene Bom (Nachtburgemeester) en Gideon Rozendaal (Haags Pop Centrum) schuiven aan en er is natuurlijk ook muziek: tot 18.00 uur zijn er akoestische optredens van Taymir, Friends Of The Family en Piñata. Een mooie gelegenheid om je weekend in te luiden en op de hoogte te blijven van het laatste Popweek nieuws. Aanwezig zijn? Dat kan! De Centrale Bibliotheek is gratis te bezoeken en onze uitzending vindt plaats op de 1ste verdieping. Kan je er niet bij zijn? Stem je radio dan af op 92.0 FM of luister mee via denhaagfm.nl.

Natuurlijk is er vanaf 21.00 uur ook weer een reguliere uitzending van Stork On Air. De band Sorry, Come Again bracht deze maand de EP 'Stop and Stare' uit en wordt geïnspireerd door bands als Ben Folds Five en Tom Odell. Morgenavond komen ze langs in de studio om te praten over het ontstaan van de band, laten ze materiaal horen van de nieuwe EP en speelt het drietal een akoestisch liedje. Ook wordt er niet alleen teruggeblikt op de Haagse Pop Week, maar wordt er ook vooruit gekeken naar het slotweekend. De presentatie is in handen van Glenn Walsh en Patrick de Lange.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.