The BottleCaps en Popronde Den Haag in Stork On Air

Vrijdag 18 oktober van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is de band The Bottlecaps te gast en is er aandacht voor Popronde Den Haag.

Deze week in de uitzending
Morgenavond zijn The Bottlecaps te gast. Deze nieuwe band, met leden van onder andere B-Sharp, maakt garage rock 'n roll en laat zich inspireren door bands als The Deaf, The Beatles en The Consolers. Deze maand werd de eerste single en videoclip 'Cross That Line' uitgebracht van de nog te verschijnen EP 'Hello, we are The BottleCaps'. Bij Stork On Air komt de band vertellen over de nieuwe EP en de toekomstplannen en laten zij materiaal horen.

Stork On Air belt morgenavond ook met Janneke Nijhuijs, bekend van onder meer Jam de la Creme en The Deaf. Naast het spelen in een aantal bands en het organiseren van verschillende evenementen, is ze dit jaar samen met Linda van Leeuwen ook verantwoordelijk voor de Popronde Den Haag. Het reizende muziekfestival strijkt aanstaande zaterdag neer in onze stad en Janneke vertelt de ins en outs over deze bijzondere avond. De uitzending wordt gepresenteerd door Nick Stein en Maureen Al.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.