Valerie Branoux en Kelly Wants To Fly in Stork On Air Valerie Branoux en Kelly Wants To Fly in Stork On Air

Vrijdag 11 oktober van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Valerie Branoux en Kelly Wants To Fly in Stork On Air

Vrijdag 11 oktober van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Valerie Branoux te gast, de 3voor12 Den Haag Selecteert act van oktober. Stork On Air belt daarnaast ook met Querido van Berkel, bassist van Kelly Wants To Fly. De band kondigde deze week aan er mee te gaan stoppen.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Valerie Branoux, de 3voor12 Den Haag selecteert act van oktober, te gast bij Stork On Air. Het grote publiek zal haar nog kennen als de frontvrouw van de meidenband The Socks, maar Valerie is inmiddels al een paar jaar als singer-songwriter op het podium te zien. Geinspireerd door artiesten als Ellioth Smith, Jeff Buckley en Agnes Obel studeerde deze Haagse afgelopen jaar af aan de Herman Brood Academie en stort ze zich nu op het schrijven van haar debuutalbum. Bij Stork On Air komt Valerie Branoux langs om te praten over het ontstaan van het album, zal ze vertellen over de overige toekomstplannen en speelt ze tot slot nog een nummer akoestisch.

Stork On Air belt morgenavond ook met Querido van Berkel, bassist van Kelly Wants To Fly. De band kondigde deze week aan ermee te gaan stoppen en geeft 1 november haar laatste optreden. Wat is de reden van de breuk en wat gaan de bandleden nu doen? Stork On Air zoekt het uit! De uitzending wordt gepresenteerd door Julie Hauber en Joris van der Poel.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag