Hooked en Sunday Night Live Sessions in Stork On Air

Vrijdag 4 oktober van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Hooked te gast. De groep bracht afgelopen maand de nieuwe single 'Sattelite' uit. Ook is er aandacht voor het nieuwe initiatief 'Sunday Night Live Sessions'.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Hooked te gast bij Stork On Air. Het viertal presenteert een mix van pop, rock, funk en reggae en zet op het podium een dansbare vibe en flow neer. Niet alleen in onze regio heeft Hooked al vaak opgetreden, ook buiten Den Haag is de groep geregeld op het podium te zien. Afgelopen maand verscheen de nieuwe single en videoclip 'Sattelite' en dit is dan ook een mooie reden om het viertal weer uit te nodigen. Hooked komt o.a. praten over de toekomstplannen en laat akoestisch van zich horen.
Stork On Air besteedt vrijdagavond ook aandacht aan het nieuwe initiatief Sunday Night Live Sessions. Vanaf aanstaande zondag zijn er namelijk wekelijks jamsessies in café Rootz te zien. Stork On Air belt met sessieleider Taco Gorter over dit nieuwe initiatief. De uitzending wordt gepresenteerd door Nick Stein en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.