Project Bongo en G∆RTM∆LEN in Stork On Air Project Bongo en G∆RTM∆LEN in Stork On Air

Vrijdag 27 september van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Project Bongo en G∆RTM∆LEN in Stork On Air

Vrijdag 27 september van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Project Bongo te gast. De groep is de 3voor12 Den Haag selecteert act van september en komt o.a. akoestisch spelen. Stork belt ook met G∆RTM∆LEN. Het duo bracht afgelopen week het debuutalbum 'EXBEH∆VIOR' uit en is dit weekend te zien tijdens TodaysArt.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is Project Bongo te gast. De groep is gevormd op de Herman Brood Academie in Utrecht maar kent ook Haagse leden. Geinspireerd door acts als Two Door Cinema Club, Phoenix en MGMT maakt Project Bongo dansbare indie pop met ijzersterke hooks. De band was al te zien in het voorprogramma van The Mystery Jets en te horen op 3FM en nu komen ze langs bij Den Haag FM! De Storkers vragen Project Bongo onder meer naar het onstaan van de band en de inspiratiebronnen en de groep gaat ook akoestisch spelen. 

Stork On Air besteeds vrijdagavond ook aandacht aan het nieuwe album van G∆RTM∆LEN, 'EXBEH∆VIOR'. Het Haagse duo, bestaande uit Maarten Epskamp en Jessie Hoefnagel, maakt elektronische muziek en laat o.a. invloeden horen van darkwave, witchhouse, triphop, synthpop en hardcore. Dit weekend is G∆RTM∆LEN te zien op TodaysArt en gaan de Storkers niet alleen materiaal van het album laten horen, maar spreken zij ook met Maarten. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Jaco van der Waal.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag