The Hague Idiots en Olax in Stork On Air The Hague Idiots en Olax in Stork On Air

Vrijdag 20 september van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Hague Idiots en Olax in Stork On Air

Vrijdag 20 september van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is The Hague Idiots te gast. Het jonge viertal bracht onlangs de single 'School's Out' uit en is sindsdien niet alleen veel in de regio te zien, maar ook op de landelijke radio te horen. Stork On Air belt ook met Olax, die zaterdagavond zijn nieuwe EP gaat presenteren.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is The Hague Idiots te gast. Deze jonge rockers zijn gemiddeld 13 jaar en worden al de nieuwe DI-RECT genoemd. Ze omschrijven hun muziek als 'superfreakinawesome happy punk rock', al hadden we daar ook 'catchy' aan kunnen toevoegen. De muziek van The Hague Idiots krijg je namelijk niet snel meer uit je hoofd! Het viertal was onder andere al te zien op het Haags Uit Festival, het Zeeheldenfestival en Kaderock en komen nu langs bij Stork om te praten over het ontstaan van de band, het succes en de toekomstplannen. De groep gaat daarnaast ook hun muziek akoestisch ten gehore brengen.

Stork On Air besteedt vrijdagavond ook aandacht aan de EP-presentatie van Olax. De cabareteske liedjeszanger ging voor zijn nieuwe EP 'God' de samenwerking aan met Mullet en zal zaterdagavond onder de noemer 'Olaxfest' zijn nieuwe liedjes in Musicon presenteren. Met (gast)optredens van Lucky Joker, Sass Who! en Mullet belooft het een diverse avond te worden waar pop, rock, metal en cabaret samenkomen.  De uitzending wordt gepresenteerd door Patrick de Lange en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag