The Levi's en Acoustic Alley in Stork On Air The Levi's en Acoustic Alley in Stork On Air

Vrijdag 13 september van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

The Levi's en Acoustic Alley in Stork On Air

Vrijdag 13 september van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is The Levi's te gast. De band bracht vorig jaar de tweede EP 'Changing Tires' uit en verspreidde afgelopen maand de videoclip van het nummer 'Can't Stop'. Stork On Air besteedt morgenavond ook aandacht aan het 10-jarig bestaan van Acoustic Alley.

Deze week in de uitzending
Morgenavond is de rockband The Levi's te gast. Het viertal, dat sinds 2007 actief is, won afgelopen jaren onder andere de Koninginnenach Bandverkiezing, werd genomineerd voor de Haagse Pop Prijs in de categorie 'Aanstormend Talent' en was te zien op festivals als Crossing Border en het Zeeheldenfestival. Na het succes van de EP 'Born Easy' verscheen vorig jaar de EP 'Changing Tires'. Nu is daar de videoclip van het nummer 'Can't Stop' en komen The Levi's bij Stork On Air niet alleen langs om te praten over de toekomstplannen, maar gaan zij ook hun muziek live ten gehore brengen.

Stork On Air besteedt morgenavond ook aandacht aan Acoustic Alley. Het initiatief viert zaterdag haar 10-jarig jubileum tijdens het 'Festival Acoustic Alley 10 jaar' in Theater In De Steeg aan het Westeinde. De Storkers bellen met Frank Bukkems over het festival en blikken niet alleen terug op tien productieve jaren, maar kijken ook naar de toekomst. De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Richard van Schaijik-Smeekens. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag