Los Jalapeños in Stork On Air Los Jalapeños in Stork On Air

Vrijdag 6 september van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Los Jalapeños in Stork On Air

Vrijdag 6 september van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond is Los Jalapeños te gast bij Stork On Air. De groep presenteerde eind augustus in de Supermarkt de nieuwe EP 'Seven' en is de komende tijd door het hele land te zien tijdens de 'Shoot! Shoot! Pow!' tour.

Deze week in de uitzending
Na een korte zomerstop is Stork On Air vanaf morgen weer wekelijks te horen op Den Haag FM. Deze week is Los Jalapeños te gast: het trio bracht vorig jaar het debuutalbum 'The Afterparty Shakedown' uit en is nu terug met de EP 'Seven'. Los Jalapenos is de komende maanden met de 'Shoot! Shoot! Pow!' tour te zien in Nederland en België en komt bij Stork On Air niet alleen vertellen over dit collectief, maar ook praten over de nieuwe EP en de toekomstplannen. De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag