1UP en Schollenpop in Stork On Air 1UP en Schollenpop in Stork On Air

Vrijdag 26 juli van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

1UP en Schollenpop in Stork On Air

Vrijdag 26 juli van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Morgenavond staat Stork On Air grotendeels in het teken van Schollenpop: de nieuwe band 1UP komt langs en de Storkers bellen met organisator Ramon Fehling.

Deze week in de uitzending
Zaterdag 3 augustus vindt de 17de editie van het Schollenpop festival plaats op het Zuiderstrand. Met namen als Nielson, Mozes and the Firstborn en Kraantje Pappie kent het festival een diverse line up en er is ook dit jaar weer plek voor talent uit de regio. Zo staat de nieuwe groep 1UP dit jaar op het podium. De groep, met leden van The Getaway, Mr Poh en The Quest, maakt een mix van rock, punk en grunge en geeft bij Stork On Air een akoestisch voorproefje van het optreden dat ze volgende week zaterdag op Schollenpop gaan geven. Benieuwd naar de tips omtrent Schollenpop? Organisator Ramon Fehling vertelt de luisteraar over de ins en outs van het festival. De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Julie Hauber. 

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag