Friends of the Family en Taymir in Stork On Air Friends of the Family en Taymir in Stork On Air

Vrijdag 19 juli van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Friends of the Family en Taymir in Stork On Air

Vrijdag 19 juli van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Op vrijdag 19 juli is Friends of the Family te gast en belt Stork On Air met Taymir.

Deze week in de uitzending
Zaterdag vindt op het Spuiplein en de Turkmarkt de 19e editie van het Plein Open festival plaats. Naast acts als Mala Vita, Bombay Show Pig en Vanderbuyst staat onder andere Friends Of The Family op het programma. Het indiefolkcollectief, dat eerder te zien was op het PopHotSpot festival en het Bevrijdingsfestival Den Haag, komt vrijdagavond aanschuiven bij Stork On Air om te praten over het ontstaan van de band, de inspiratiebronnen en de toekomstplannen. De groep gaat daarnaast ook materiaal ten gehore brengen. Een andere act die ook op Plein Open staat, en waar Stork On Air mee gaat bellen, is Taymir. Het kwartet hoopt met de 'Little Help From Our Friends' actie voldoende geld binnen te halen om haar debuutalbum uit te kunnen brengen, maar hoe gaat het met de donaties? De uitzending wordt gepresenteerd door Joeri Gordijn en Maureen Al.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag