UnseeN PerceptioN en Werfpop in Stork On Air UnseeN PerceptioN en Werfpop in Stork On Air

Vrijdag 12 juli van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

UnseeN PerceptioN en Werfpop in Stork On Air

Vrijdag 12 juli van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Op vrijdag 12 juli is UnseeN PerceptioN te gast en is er onder andere aandacht voor Werfpop.

Deze week in de uitzending
Na Parkpop nog geen genoeg gekregen van het snoeiharde UnseeN PerceptioN? Het vijftal is morgen te gast bij Stork On Air en maakt zich klaar voor een onvergetelijk optreden op Plein Open. De groep wordt sinds eind vorig jaar bijgestaan door het Internationaal boekingsschap Leviathan Agency Bookings en bracht de EP 'Parasitic Paranoia' uit. Met een album in het verschiet is UnseeN PerceptioN klaar om ook buiten Den Haag te overtuigen met duistere, energieke maar vooral keiharde nummers. 
Stork On Air belt vrijdagavond ook met Milou Laan, publicititeitsmedewerker van Werfpop. Het festival vindt zondag plaats in Leiden waar onder andere Splendid zal gaan optreden.De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Richard van Schaijik-Smeekens.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag