Barefoot en The Tonomats in Stork On Air Barefoot en The Tonomats in Stork On Air

Vrijdag 5 juli van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Barefoot en The Tonomats in Stork On Air

Vrijdag 5 juli van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Op vrijdag 5 juli is Barefoot te gast. De band bracht begin van het jaar haar eerste EP 'Songs' in eigen beheer uit en maakt een mix van folk en pop met een funky reggaetwist. Stork On Air belt daarnaast met The Tonomats, die afgelopen week de Andy Tielman Award won.

Deze week in de uitzending
Barefoot is aanstaande vrijdag te gast bij Stork On Air. Het eerste optreden van de band was eind vorig jaar tijdens de In The Pikture Bandcontest en vorige week was de groep nog te zien op het The Hague International Singer-Songwriter Festival. Met de EP 'Songs' laat Barefoot zien over mooie popsongs te beschikken, die ook op het podium vol overtuiging worden gespeeld. Bij Stork On Air komt Barefoot praten over het ontstaan van de band en de toekomstplannen en laten zij natuurlijk ook een nummer akoestisch horen! Stork On Air belt vrijdag ook met The Tonomats. De groep won afgelopen week de Andy Tielman Award en tourde onlangs nog door Italië. De uitzending wordt gepresenteerd door Nick Stein en Patrick de Lange.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag