Robin Brock en Kern Koppen in Stork On Air Robin Brock en Kern Koppen in Stork On Air

Vrijdag 28 juni van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Robin Brock en Kern Koppen in Stork On Air

Vrijdag 28 juni van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Op vrijdag 28 juni is Robin Brock te gast. Aanstaande zondag is hij een van de artiesten op het Haags Podium op Parkpop. Ook is er aandacht voor Global Battle of the Bands en wordt er gebeld met Kern Koppen, één van de finalisten van deze internationale bandwedstrijd.

Deze week in de uitzending
Robin Brock is morgenavond te gast bij Stork On Air. De zanger bracht vorig jaar zijn debuutalbum 'Use At Your Discretion' uit en stond onder andere op het Life I Live festival en Jam de la Crème. Ook was hij als dirigent en muzikaal leider te zien in het televiesprogramma Golden Oldies. Nadat hij vorig jaar al op Parkpop te zien was met Jon Tarifa, staat de zanger dit jaar met zijn eigen band op het festival. 
De Storkers bellen in de uitzending ook met rapper Guus van der Steen van Kern Koppen. De groep staat zaterdagavond in de finale van The Global Battle Of The Bands en maakt daarmee niet alleen kans om op Parkpop te staan, maar ook om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Internationale finale in Thailand. De uitzending wordt gepresenteerd door Glenn Walsh en Julie Hauber.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag