Offshore en THISSFest in Stork On Air Offshore en THISSFest in Stork On Air

Vrijdag 21 juni van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

Offshore en THISSFest in Stork On Air

Vrijdag 21 juni van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Op vrijdag 14 juni is Offshore te gast. De band presenteert vrijdag 28 juni haar derde album 'L.I.T.E' in de Supermarkt. Ook is er aandacht voor THISSFest, ook wel bekend als The Hague International Singer-Songwriter Festival.

Deze week in de uitzending
Offshore is te gast bij Stork On Air. Het vijftal, dat eerder onder andere te zien was op de Zwarte Cross en tourde door Engeland en Aruba, mixt reggae met rock en weet een eigen, energiek geluid te produceren. Het derde album, 'L.I.T.E. (Love Is The Essence)', wordt vrijdag 28 juni gepresenteerd in de SuperMarkt, maar eerst is de groep te gast bij Stork On Air. Ook is er aandacht voor The Hague International Singer-Songwriter Festival (THISSFest). Het vierdaagse festival begint donderdag 27 juni en op verschillende locaties in de Haagse binnenstad zijn er optredens van artiesten uit binnen- en buitenland te zien. Stork On Air belt met singer-songwriter HannekeLaura om te praten over THISSFest. De uitzending wordt gepresenteerd door Vico Sneep en Glenn Walsh.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag