SubRockers in Stork On Air SubRockers in Stork On Air

Vrijdag 14 juni van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

, Redactie 3voor12 Den Haag

SubRockers in Stork On Air

Vrijdag 14 juni van 21.00 tot 23.00 uur op Den Haag FM

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Elke vrijdagavond brengt radioprogramma Stork On Air je op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de Haagse popscene. Je hoort bovendien de nieuwste hits uit het Haagse en wordt er vooruitgekeken naar komende concerten en festivals in de regio. Op vrijdag 14 juni is in ieder geval de band SubRockers te gast. De band bracht onlangs zijn debuutalbum uit en staat op 20 juli op Plein Open.

Deze week in de uitzending
SubRockers is aanstaande vrijdag te gast bij Stork On Air. Het kwartet, waarvan de leden eerder in bands speelden als Antidote, Disturbance en I-Reject, weet te overtuigen met een energieke mix van punk, hardcore en rock. Eind april bracht SubRockers haar gelijknamige album uit op het label Rebellion Records en werd de plaat gepresenteerd in café De Vinger. Met een optreden op Plein Open in zicht komt de groep onder andere praten over het ontstaan van de band, de inspiratiebronnen en de toekomstplannen. De uitzending wordt gepresenteerd door Nick Stein en Maureen Al.

Over Stork On Air
Stork On Air wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 21.00 en 23.00 uur op Den Haag FM. Vaste rubrieken in het programma zijn ‘De Haagse YouBox Top 5’, er wordt gebeld met een bekende en het Haagse popnieuws komt voorbij. Er wordt nauw samengewerkt met de redactie van 3voor12 Den Haag. Daarnaast zullen wekelijks bands, acts en dj's langskomen voor interviews en akoestische optredens. Stork On Air is een productie van het Haags Pop Centrum in samenwerking met Den Haag FM en te beluisteren via de ether op 92.0 FM en online via de website van Den Haag FM.
 
Jouw muziek bij Stork On Air?
Kom je uit Den Haag en wil je graag dat de muziek van jouw band of act gedraaid wordt in de uitzending van Stork On Air? Dat kan. Stuur je album, ep of demo op naar het onderstaande adres en misschien wordt jouw muziek dan wel gedraaid op Den Haag FM.
Haags Pop Centrum
t.a.v. Stork On Air
Postbus 53400
2505 AK Den Haag

Digitaal aanleveren kan ook. Stuur dan je muziek (bijvoorbeeld via WeTransfer.com) naar storkonair@denhaagfm.nl.
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag