Winnen: vrijkaarten Eefje de Visser in de SuperMarkt Winnen: vrijkaarten Eefje de Visser in de SuperMarkt

Aanstaande vrijdag 6 september

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Eefje de Visser in de SuperMarkt

Aanstaande vrijdag 6 september

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Goudse singer-songwriter Eefje de Visser presenteerde vorige week haar tweede album ‘Het Is’, dat meteen werd gebombardeerd tot 3voor12 Album van de Week. Op vrijdag 6 september staat de winnares van de Grote Prijs van Nederland (2009, categorie Singer-songwriter) op de planken in de SuperMarkt. 3voor12 Den Haag geeft vrijkaarten weg.

‘Het Is’ luistert als een muzikale road trip; een meeslepend maar rustgevend geheel dat je het gevoel geeft onderweg te zijn. Een soundtrack voor een hectisch leven. De Visser staat bekend om haar onvoorspelbare liedjes met een nuchtere, melancholische sfeer en intense live optredens. Al met haar debuutalbum liet Eefje de Visser een nieuw, authentiek geluid horen in de Nederlandstalige popmuziek. Eefje speelde eerder al op festivals als Lowlands, Noorderslag, Oerol en Into the Great Wide Open en inmiddels heeft ze al drie onnavolgbare clubtours achter zich. Nu treedt ze weer op, samen met haar live band en het nieuwe repertoire.
 
Gratis naar Eefje de Visser?
3voor12 Den Haag geeft 2x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Eefje de Visser in de SuperMarkt. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: hoe heet het debuutalbum van Eefje de Visser dat in 2011 uitkwam? Vul uiterlijk vrijdag 6 september om 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten.

Eefje de Visser
Vrijdag 6 september @ De SuperMarkt
Zaal open: 20:30 / Aanvang: 21:00
Entree: 12,00 euro (excl. servicekosten)
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag