Winnen: vrijkaarten Dez Mona in Korzo Winnen: vrijkaarten Dez Mona in Korzo

Op woensdag 18 september

, Redactie 3voor12 Den Haag

Winnen: vrijkaarten Dez Mona in Korzo

Op woensdag 18 september

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Op uitnodiging van de Vlaamse choreografe Ann van den Broek treedt morgen, woensdag 18 september, de band Dez Mona op in Korzo. Van den Broek is groot fan van de band en vroeg ze om de muziek te maken voor haar nieuwste voorstelling The Red Piece, waar de pers lyrische recensies over schreef. De Belgische band Dez Mona speelt een mix van “jazz, gospel, klassieke muziek en alternatieve rock” en doet denken aan Nina Simone, Marianne Faithfull en Antony & The Johnsons, indien die ooit iets zouden doen met de nummers van Tom Waits.

De band Dez Mona is zo’n muzikale parel die je, eenmaal ontdekt, niet meer snel loslaat. Opvallende kenmerken zijn het grote stembereik van zanger Gregory Frateur (voormalig achtergrondzanger bij Daan) en het spel van contrabassist Nicolas Rombouts. De prachtige stem van zanger Gregory Frateur en de originele songs zorgen voor een overweldigende live ervaring. In 2005 bracht de band debuutalbum ‘Pursued Sinners’ uit en inmiddels heeft Dez Mona vijf albums uitgebracht.
 
Gratis naar Dez Mona in Korzo?
3voor12 Den Haag geeft 3x2 vrijkaarten weg voor het optreden van Dez Mona in Korzo. Wat je hiervoor moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: hoe heet het vijfde studioalbum van Dez Mona dat in 2012 uitkwam? Vul uiterlijk woensdag 18 september om 13.00 uur onderstaand formulier in om kans te maken op de vrijkaarten.
 
Dez Mona
Woensdag 18 september @ Korzo
Aanvang: 20.30 uur / Entree: 12,50 euro
 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Den Haag