No Reply uit elkaar

Zangeres en gitarist verder met nieuwe band

Redactie 3voor12 Den Haag ,

Zangeres/bassiste Floortje van der Kooij van de Haagse poprockformatie No Reply heeft afgelopen weekend besloten te stoppen met de band, waardoor ook de band als geheel uit elkaar valt. Naast Van der Kooij bestond de in 2010 opgerichte band uit gitaristen Pepijn van der Kooij en Douwe Hoonhout en drummer Oropo de Nadal Uceda.

No Reply ontstaat bij bandcoaching organisatie Ready To Play in 2010. Dat jaar staat de band al meteen op het binnenpodium tijdens Kaderock als onderdeel van de Ready To Play presentatie. Hier staat de band ook in 2011 en in 2013 mag No Reply zelfs het buitenpodium openen. Het viertal was ook te vinden op het Life I Live Festival, de Haagse Pop Week, Club 3voor12 Den Haag en HPC Winterfest. Eerder dit jaar stond No Reply ook nog in de finale van de BeachBattle. De band bracht twee EP’s uit; ‘Tangled In The World’ (2012) en ‘Jacky’ (2013). In juni 2013 trad No Reply op tijdens het festival Class'Eurock in Aix en Provence (Frankrijk) als onderdeel van Stage Europe Network.
 
Floortje is samen met gitarist Pepijn bezig met het opzetten van een nieuwe band. Ze hopen in 2014 klaar te zijn voor optredens.