Rebelstar presenteert nieuw album

Vrijdag 29 november in Paard van Troje

Redactie 3voor12 Den Haag ,

De Haagse rockband Rebelstar presenteert aanstaande vrijdag 29 november haar tweede album ‘Are You Ready?!’ in de kleine zaal van Paard van Troje. Het album is de opvolger van het in 2010 verschenen debuutalbum ‘Permanent Disaster’. De avond begint om 20.00 uur (19.30 uur deuren open) en de entree is 5 euro (excl. servicekosten). Het voorprogramma wordt verzorgd door de rockcoverband Cell 29.

Rebelstar wordt opgericht door zanger/gitarist Serge Naberman en gitarist Martijn Niggebrugge. In 2009 doet de band mee aan de KoninginneNach Bandverkiezing en spelen de heren op Vlietpop. De muziek van Rebelstar valt te omschrijven als oldschool hardrock (denk aan Ozzy Osbourne, KISS, Motley Crue, Guns N’ Roses) met invloeden uit de hedendaagse rock en metal (Metallica, Nickelback, Alice In Chains).
 
Drummer André Borgman en bassist John Aponno van het eerst uur besluiten de band te verlaten. Sinds de zomer van 2013 bestaat de ritmesectie uit Toine Vanderlinden (bas) en Richard van Leeuwen (drums). Met de nieuwe bezetting en veel inspiratie wordt de studio ingedoken om het nieuwe album op te nemen. Het album telt tien nummers en bevat tevens gastbijdragen van Andrew Elt en Chriz van Jaarsveld van Sleeze Beez’. Zij zullen ook meedoen tijdens de albumpresentatie.
 
Rebelstar (albumpresentatie) + Cell 29
Vrijdag 29 november @ Paard van Troje
Aanvang: 20.00 uur / Entree: 5 euro